Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

Konusu 'Sinema - TV Sohbet' forumundadır ve konsolos132 tarafından 13 Kasım 2009 başlatılmıştır.

  1. konsolos132 •l||l• DÏvÎk§ƒ ï|M •l||l• Yönetici

    Mesajlar:
    810
    Beğenileri:
    645
    Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Arkadaşlar çok fazla dizi izleyen Biri değilim, ama artık dizi izlemek istiyorum. lost ve Prison Break i yeni bitridim. Bu dizilerin haricinde bana önerebileceğiniz diziler var mı bilmek istiyorum,ama güzel olsun daha yeni dizi izlemeye başladım şevkim kırılmasın:cool:.Bir de Heores hariç yarım yamalak da olsa bir şeyler izledim.
    İlgi ve Alakanız için şimdiden teşekkürlerimi iletmek isterim.
     
    #1

  2. Similar Threads
    Forum Başlık Tarih
    Bir Sorum Var! Hangi Diziyi Önerirsiniz ? 29 Eylül 2009
    Üye Tanışma & Kaynaşma En Beğendiğiniz Film ve Dizi Hangisi 12 Şubat 2014
    Türkçe Dublaj Filmler Changing Lanes | 2002 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj 9 Ocak 2014
    Bir Sorum Var! En iyi film düzenleme programı hangisi? 25 Kasım 2013
    Sinema - TV Sohbet Aralarında en iyi film hangisi? 24 Kasım 2013

  3. laztriks laz 2.0 Yönetici Admin

    Mesajlar:
    9.871
    Beğenileri:
    9.187
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    turk dizisi olarak ezel güzel yabancı olarak ise how i met your mother yada csi: ny gerçekten iyidir.
     
    #2
  4. konsolos132 •l||l• DÏvÎk§ƒ ï|M •l||l• Yönetici

    Mesajlar:
    810
    Beğenileri:
    645
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Ezel i hiç izlemedim, ama olumlu eleştiriler aldım.Neticede türk dizisi olduğu için fazla ilgimi çekmemişti ama bukadar olumlu eleştirilerden sonra aklımın bir köşesine not alıyorum bu diziyi.
    How ı met your dizisini cnbc ve e2 kanallarından arada bir izliyorum. Bu tarz (maried with children, two and half men) dizlerde bir sonraki bölümü izlemesende olur benim aradığım daha çok sürükleyici bir dizi.
    İlgin için ayrıca teşekkür ederim.
     
    #3
  5. kötükedi yuXéXés

    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    122
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    konsolos kardeşim ben de lostla devam etcem prisondan sonra (tabi ara geçiş olarak How i meet your motheri bitirdikten sonra..)
    losttan sonrada apışıp kalacam ben de heralde, aynı sendeki gibi ben de yerli yapımlara alerjim var.
    Dexteri laztrixten sorsak nasıl acep?
    Artı dizimax reklamlarında flash forwardı iyi bir fragmanla kabarttılar ama imdbsi çok düşük herosu pek öven çıkmadı karşıma...
    vs.vs.
    ama bulursan bana da haber et sana zahmet.
    kolay gelsin
     
    #4
  6. konsolos132 •l||l• DÏvÎk§ƒ ï|M •l||l• Yönetici

    Mesajlar:
    810
    Beğenileri:
    645
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?


    Emrin başım üstüne. Bir sonraki dizimi bitirdikten sonra özelikle sana görüşlerimi mutlaka aktaracağım.Ama önemli olan bir sonraki diziyi bulmam:smile: Bulabilecek miyim?
     
    #5
  7. laztriks laz 2.0 Yönetici Admin

    Mesajlar:
    9.871
    Beğenileri:
    9.187
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Ben aksiyon, suç, bilim-kurgu, polisiye, dram, medikal dram türündeki dizileri seviyorum. Bu türün izleyicisine önerebileceğim diziler var. Birkaç dizi önermek yerine bir adet önereyim de başka zaman başka dizilerden bahsedebileyim. Bunun dışında benim paylaştığım dizilerin büyük bir bölümü izlediğim dizilerdir, sevdiklerimi yükledim. Kimisini komik ama aşırı cinsellik unsurları içerdiğinden foruma eklemedim. Mesela "Californication" gibi.

    Polisiye - Suç - Aksiyon: Wire (Özellikle polisiye dizinin meraklıları için şu ana kadar televizyonda gerçekçilik açısından koltuğa çivilenen bu diziyi öneririm.)

    Bilim - Kurgu: Lost'u izlemeyenler için Lost'u, bunun dışında Battelstar Galactica. Sitemizdeki "re-make" diye tabir edilen tekrar çekimidir, onu izlemenizi öneririm.

    Dram: MAD MEN. En son izlediğim 1960'lı yılların ABD'sinde "AD MEN" yani "Reklamcı" kesimin çılgın hayatını konu alıyor. Tarih'e meraklı olanlar öte yandan dram'ın hasını izlemek isteyenler için bol emmy ve golden globe ödüllü bu diziyi kaçırmamalarını öneririm.

    Medikal Dram: Grey's Anatomy. Türkiye'de Doktorlar dizisini izleyip de midesi bulanan arkadaşlar için orjinali ve kendisinden esinlenen Grey's Anatomy'yi mutlak izlemelidir. Doktorlar dizisinin senaryosu ve birçok sahnesi benzerlik gösterse de (bir süre ben de o haflete düşmüştüm, doktorlar'ı izleyip) heyecanı ve temposu hiç düşmeyen komik, hüzünlü bir hastane dizisi.

    Yeni Diziler: Flashfoward'ı izliyorum ancak güzel bir konusu olmasına rağmen dizinin ilerleyişinde ve temposunda sorun var diye düşünüyorum. Flashforward yerine çok raht bir şekilde "Fringe" dizisini önerebilirim. İlk sezonunda olmasa da ikinci sezonunda reytingleri fırlayan "The Mentalist" dizisini, Law and Orders'i izleyenler için de "The Good Wife" dizisini önerebilirim.

    "Dexter" dizisi de benim şahsen bağımlılığımdır. Bu beni pskopat yapar mı bilmiyorum. Dexter, içindeki "Katil'i" kontrol etmek için daha küçük yaşlarda üvey babası Hendry tarafından eğitilir. Buna göre sadece başkasını öldüren kişileri öldürecek. Bu konsept ne kadar vahşi olsa da dizide öldürdüğü kişileri gördükçe Dexter'e aşırı bir sempati besledim. Dexter'in kimliğini keşfetmesini şahsen ben soluksuz izledim. Herkes sevmeyebilir, çoluk çocuktan kesinlikle uzak tutulması gereken bir dizi olduğunu da not edeyim.http://www.imdb.com/title/tt0773262/"]IMDB Puanı da 9.2 olması bekli kalitesini açıklayabilir. (YuXeXes düşük deyince bakayım dedim :smile: )
     
    #6
  8. heddam "Ne kadar ekmek o kadar köfte.." Süper Paylaşımcı

    Mesajlar:
    844
    Beğenileri:
    242
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    yerli dizi seyretme de ne seyrdersen seyret....
     
    #7
  9. bahadir186 Süper Paylaşımcı

    Mesajlar:
    272
    Beğenileri:
    39
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    gerçek üstü olaylara ilginiz varsa buffy the vampire slayer ve angel'i öneririm ben ikisini de soluksuz izledim dram olarak ben yeni one three hill dizisine başladım ilk 2 bölüm mükemmeldi galiba devam edicem . desperate housewives'te benim favori dizilerimden aşk-ı memnu dizisinden daha muhafazakar bi dizi olsa da hem komedi unsuru var hem de ne olacağını öğrenmek için sabırsızlanıyorsunuz ben bu dizinin 4 sezonunu da orjinal olarak aldım her zaman çıkarıp keyifle izleyeceğim bir dizidir bu dizilere göz atın pişman olmazsınız saygılar
     
    #8
  10. kötükedi yuXéXés

    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    122
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Sevgili dostlarım benim mesajlarımda sanırım bir kaç konu ya yanlış algılanmış veya gözden kaçmış konsolos dostum:
    dedim,bunu emirin başım üstüne şeklinde algılamanda ciddi isen; üzülürüm!..umarım bu şaka altında bir ciddiyet yoktur..

    laztrix kardeşim
    dextere baktım merak etme ;) benim bahsettiğim falash forward idi.

    sevgili saygılar benden size :smile:
     
    #9
  11. Musti Forum Gezgini

    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    15
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Aslında ne istedigimizden emin olamadıgımız tatlı bir keyif bence,eger ki bir başlangıç istiyorsak,türk dizilerinden başlamak istersek,kaliteli sunumda olsun diyorsak ilk önce yaprak dökümü,aşk-ı memnun ve ezel dizisini tavsiye ederim.! Tabi biraz daha agırdan gidiyorsak kurtlar vadisi derim, türk dizisi olupta güzel emek verilip karşılıgını gören yapımlar.! Ama yabancı dizilerden dersek ben kendim ''How I Met Your Mother'' derim güzel romantik bir komedi izleniyor yani,yalnız daha yabancı dizi olupta seçenegimiz çok tabiki zaten arkaşlarımızda belirtmişler.! Bence her ne kadar seçenekte olsa elimizde dedigim gibi emin olamadıgımız tatlı bir keyif bence ama ne yaparsakta vazgecemiyoruz.!
     
    #10
  12. konsolos132 •l||l• DÏvÎk§ƒ ï|M •l||l• Yönetici

    Mesajlar:
    810
    Beğenileri:
    645
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Olur mu hiç öyle şey:rus: http://forum.diviksfilm.com/member.php?u=389"]yuXeXes</B>'im. Emrin başım üstüme kelimesini mizahi anlamda kullandım hem ayrıca emir olsa ne olacak senden kıymetli mi?:smile: Diviksfilm ailesinden olduğun için böyle rahat konuşuyorum:friends:
     
    #11
  13. kötükedi yuXéXés

    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    122
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?


    Gösterdiğin tevazu için teşekkür ederim kardeşim.öyle anlasan üzülürdüm gerçekten.neyseki değilmiş.:yes:
    sevgi ve saygılar benden sana..:clapping:
     
    #12
  14. tenzin Proleter Yönetici Admin

    Mesajlar:
    8.325
    Beğenileri:
    6.776
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    house ve supernatural dizilerini izle pişman olmazsın
     
    #13
  15. konsolos132 •l||l• DÏvÎk§ƒ ï|M •l||l• Yönetici

    Mesajlar:
    810
    Beğenileri:
    645
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    supernaturel i televizyonlardan ara sıra izliyorum ama bağlılık yaratmadı bende, denk geldikçe izleyeceğim bir dizi oldu.
    house hiç izlemedim, Bir kaç download işim var bunlar bittikten sonra dizileri indirmeye başlıycam, ve izliyecem,:smile: inşallah
     
    #14
  16. lirmak Uzman Downloatör

    Mesajlar:
    1.373
    Beğenileri:
    1.174
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Valla işin doğrusu hanımla ben hiç bir diziyi seyretmiyoruz.Ben daha evel sitemizden yabancı bir iki mini dizilerden indirip seyrettim.Öyle lastik gibi uzayan dizileri sevmem.Hele hele bizim yerli dizileri hiç seyretmeyiz(bize göre oldukca saçma ve eleştirilecek çok boşluklar var.)Tabiki seyir zevki kişiden kişiye değişiyor.Tv de encok haber ve geceleri açık oturumları seyretmeyi seviyoruz.Ayrıca sitemizden indirdiğimiz filmleri büyük ekran tv de özel sinema sistemiyle seyrediyoruz.Büyük sinemalardaki gibi zevkli oluyor.Bazen komşuların koşup geldiği olmuyor değil ne oldu patlama sesi duyduk yok sizin evden silah atıldı gibi yok kapı kırıldı zannetdik gibi vs vs.Bana göre sonu bitmiş olan yabancı mini diziler daha iyi.
     
    #15
  17. tiley Müdâvim

    Mesajlar:
    99
    Beğenileri:
    6
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Gözümden kaçmadıysa eğer kimse "http://www.imdb.com/title/tt1119644/"]fringe" dememiş. Bu kadar üstad varken yazmaya da çekindim doğrusu ama bilimkurgudan hoşlananlara nacizane tavsiyemdir
     
    #16
  18. chailuck

    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    1
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    dexter , jericho , flash forward , supernatural ben böyle gidiyorum sıradan :smile:))))))
     
    #17
  19. f4ibo Forum Gezgini

    Mesajlar:
    26
    Beğenileri:
    6
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    aslında aklımdan bi dizi geçiyor ama :D atmasınlar sonra beni forum dan. YALAN RÜZGARI nı izledinizmi siz . offf dizi değil kabustu ya :D inşallah bitmiştir artık...:D
     
    #18
  20. tenzin Proleter Yönetici Admin

    Mesajlar:
    8.325
    Beğenileri:
    6.776
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Monk tavsiye ederim ... arızalı ama zeki bir dedektifin maceraları :D
     
    #19
  21. laztriks laz 2.0 Yönetici Admin

    Mesajlar:
    9.871
    Beğenileri:
    9.187
    Cevap: Hangi Diziyi İzlemeliyim ?

    Dede ben Monk'a 3 sezon dayanabildim :smile: Çok komik, çok akıllı ve her bölüm yeni ve orjinal şeyler ele alınıyor ama bir süre sonra Adrian'a (Adrian Monk) uyuz olmaya başlıyor insan :smile:

    Obsessive Compulsive Dedektif dizisini de arkadaşlara öneririm. Yeter ki sıradan değil arada bir izlesinler :smile:
     
    #20

Sayfayı Paylaş